Közepes testű kutya - Tippek
Nagyon fontos döntést hozunk mikor úgy határozunk, hogy egy kutyát hozunk a házhoz. Egy kutya rengeteg felelősséggel jár, ezért érdemes utánajárni mindennek, még a jövevény megérkezése előtt. A döntéshozatalkor sok szempontot figyelembe kell vennünk.
Nagytestű kutya - Tippek
A kutyatartás egy hosszú távú kötelezettség, ezért fontos alaposan átgondolni, milyen kutyát választasz, hogy biztosítsd a lehető legjobb otthont a kisállatodnak. Vizsgáld meg a különböző kutyafajtákat, és válassz olyan fajtát, amely megfelel a számodra fontos szempontoknak. Tanulmányozd az egyes fajták jellemzőit, és mérlegeld a különböző előnyöket és hátrányokat. Az alábbi szempontok segíthetnek a döntésben:
Kutyahám felhelyezése - Hogy csináljam?
A Julius-K9® IDC® kutyahám feladása nagyon egyszerű feladat, ennek ellenére sajnos sok rossz példát látunk a felhasználók körében, illetve sok kérdés merül fel a témával kapcsolatban az interneten.
Kölyökkutya érkezik - Alapfelszerelés a kezdéshez
Amint megszületett az elhatározás a fejedben, hogy kiskutyát veszel magadhoz, hihetetlen öröm és izgatottság kerít a hatalmába. Mert ez valóban egy izgalmas pillanat, akkor is, ha már gyakorlott kutyatartó vagy.
Kérdezz-felelek - A Julius-K9 kutyahám beállítása és használata
Korábbi blogbejegyzésünkben már írtunk a kutyahám szabályos felhelyezéséről. Viszont a mai napig kapunk több olyan visszajelzést, hogy hiába adják rá megfelelően, a hám mégis kisebesíti a kutya bőrét. Így joggal merül fel a kérdés, hogy vajon mit csinálok rosszul?